Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Rockfon Fibral kleur stimuleert kleur in plafonds

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Rockwool
Zoek soortgelijke berichten
Rockwool


Persbericht

Roermond, 4 April 2001.

Nieuwe Rockfon Fibral kleur stimuleert creatief kleurgebruik in plafonds.

Met de introductie van de nieuwe kleurenserie plafondpanelen Fibral Kleur zet Rockfon de trend voor creatief kleurgebruik in plafonds. Fibral Kleur omvat een breed spectrum van kleuren. De basis van het uitgebreide kleurenpallet zijn de kleuren grijs, blauw, groen, geel en rood. Elk van deze vijf kleuren bestaat uit drie schakeringen van licht naar donker. Het totaal aantal nieuwe Fibral kleuren komt hiermee op vijftien.

Talloze kleurencombinaties

Met dit uitgebreide kleurengamma zijn talloze variaties mogelijk, afgestemd op de specifieke karakters van de interieurs. Het kleurenpallet omvat een schakering van verfijnde koele natuurtinten in grijs, blauw en groen, aangevuld met warme tinten variërend van zacht geel naar pittig steenrood. De grijzen maken deze vernieuwde collectie uitermate geschikt om met combinaties van kleuren te werken die op zijn minst vooruitstrevend kunnen worden genoemd.

Zo kunnen ontwerpers het statige karakter van het plafond doorbreken en op subtiele wijze een eigen identiteit creëren zonder de systematiek van de ruimte aan te tasten.

Kwalitatief hoogwaardig

Rockfon Fibral Kleur voldoet aan strenge eisen en hoge kwaliteitsnormen. Fibral kleur absorbeert tot maar liefst 95 procent van het invallend geluid. Afhankelijk van de afmetingen van de panelen wordt een brandwerendheid van 30 tot 60 minuten gehaald. De plafondpanelen blijven onder omstandigheden met een zeer hoge relatieve luchtvochtigheid (> 95%) absoluut 100 procent vormstabiel en zullen niet gaan doorhangen.

Van standaard tot groot formaat

Rockfon Fibral Kleur plafondpanelen zijn geschikt voor het vlak inlegsysteem met een profielbreedte van 15 en 24 mm. Fibral Kleur is verkrijgbaar in alle standaard afmetingen en grootformaatpaneel.

Meer informatie

Voor gedetailleerde technische specificaties en producteigenschappen kunt u zich wenden tot Rockwool/Rockfon B.V., Afdeling Customer Services, telefoon 0475-35 30 35.

Einde bericht

Copyright © 2001
Rockwool Benelux Holding BV BV Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie