Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online dating site voor senioren bijna 36.000 maal bezocht

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@imc1492.com)

Contactpersoon: A.J.Heuzer

Senioren-dating via Internet

Datum: nvt

Online dating voor senioren bijna 36000 maal bezocht.

In het geweld van dating-sites op Internet blijkt het aanbod van websites zeer beperkt wanneer men serieus op zoek is en wat ouder is. Ondanks de sterke stijging van het Internetgebruik door senioren blijft het "online daten" een stiefkindje.

Sinds mei 2000 is daarom Dating55+ actief (welcome.to/dating55). Met ruim 100 bezoekers per dag en inmiddels al vele relaties die zijn voortgekomen uit deze site blijkt Dating55+ in een behoefte te voorzien.

De site is gebaseerd op het zgn. matchmaking, waarbij iemand op basis van zijn of haar eigen belangstelling een lijst met potentiele "partners" krijgt die overeenkomen qua profiel. Niet alleen als men een romantische date of levenspartner zoekt, maar ook als men zoekt naar een goede vriendin om mee te winkelen, te gaan sporten of op vakantie te gaan.

Het bezoekersaantal en de vele positieve reacties die de ontwerpbureau '1492' wekelijks ontvangt zijn illustratief voor de behoefte. Doorlopend staan er ruim 200 advertenties in de database.

Doordat de site gratis is, en via een enkel reclamebanner (doorkliksysteem) de kosten kan dekken, kan iedereen in de leeftijdscategorie volstrekt anoniem zijn of haar advertentie plaatsen, en reageren op anderen.

1492

Jim Hensonstraat 36

1325VD

Almere

Telefoon: 036-5378023reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie