Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

OneTel lanceert bijna gratis bellen naar vrienden

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Free Calls: Gratis bellen naar je vrienden

AMSTERDAM - woensdag 4 april 2001 - Alternatief telecombedrijf One.Tel introduceerde begin deze week een nieuw product: 'Free Calls'. Met dit product kunnen klanten van One.Tel in Nederland elkaar zes maanden lang gratis bellen. One.Tel is de eerste in Europa die dit aanbiedt.

One.Tel stimuleert met 'Free Calls' het bellen naar vrienden, kennissen en familie. Bij aanmelding wordt éénmalig FL. 9,95 administratiekosten in rekening gebracht. Directeur Raymond Schrama: "Het mooie van 'Free Calls' is dat we het 'vriendengevoel' enorm versterken. Met meer dan 1 miljoen Nederlanders die onze diensten regelmatig gebruiken is de kans zeer groot dat een 'vriend' al goedkoop belt met One.Tel. Zo zullen die vrienden hun vrienden gaan aansporen om zich aan te melden voor 'Free Calls' zodat men gratis met elkaar kan bellen." Voorlopig kan men zich tot en met 30 juni 2001 aanmelden of totdat er 500.000 klanten voor 'Free Calls' gekozen hebben.

One.Tel Nederland

S One.Tel Nederland is gestart in december 1998 en is een aanbieder van vaste telefoondiensten (lokaal, nationaal en internationaal), internetprovider en heeft een internationale telefoonkaart (Home or Away kaart) voor al haar klanten.

S One.Tel Nederland heeft een klantenbestand met meer dan 250.000 actieve klanten.

S In november 2000 heeft One.Tel als eerste een MVNO-contract getekend met KPN Mobile in Nederland en met BT-cellnet in Engeland. Zij zullen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie