Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dentiva.com sluit overeenkomst met dentalxchange.com

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Dentiva.com sluit overeenkomst met dentalxchange.com

AMSTERDAM, 04-04-2001 -- Praktijkmanagement systeem nieuw voor Europa Amsterdam, april 2001 -- Dentiva.com, het internetbedrijf voor tandheelkundige professionals, en dentalxchange.com hebben een licentieovereenkomst getekend. Een van de toepassingen die dentiva.com zal gaan aanbieden is PracticeConnectSM, een praktijk management en online patiënten-registratiesysteem. Dit systeem wordt geleverd met behulp van een application service provider (ASP) model dat tandheelkundige professionals veilig toegang tot hun gegevens op het internet geeft. De praktijkgegevens kunnen overal ter wereld op ieder willekeurig tijdstip worden geraadpleegd. PracticeConnect is het eerste ASP tandheelkundige managementsysteem dat in Europa verkrijgbaar is.

Samenwerking dentalxchange.com ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie