Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 3-04-2001 Persberichten district Maastricht (JvK/14.55 uur)

Meerssen, inbraak sporthal
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in de kantine van sporthal Marsana in Meerssen. Een ruit ter waarde van 2800 gulden werd vernield om binnen te komen. Hoewel de daders in de kantine zijn geweest wordt niet vermist.

Maastricht, controle coffeeshops
De politie van Maastricht heeft maandagmiddag controles ingesteld in twee coffeeshops aan de Bosscherweg, waarbij speciale aandacht werd gegeven aan de naleving van de richtlijnen die aan deze bedrijfstak zijn gesteld. Daarbij werd in een van de coffeeshops een te grote handelsvoorrad softdrugs aangetroffen. Toegestaan is maximaal 500 gram terwijl ruim 800 gram werd aangetroffen. Deze hoeveelheid werd in zijn geheel in beslag genomen. Tegen de 28-jarige eigenaar van de drugs werd proces-verbaal opgemaakt. De andere coffeeshop bleef ruim onder het toegestane gewicht.
Er werden geen minderjarigen in beide zaken aangetroffen.

Maastricht, aanrijding met letsel.
Bij een aanrijding maandagmiddag omstreeks 14.15 uur op de Scharnerweg tussen een bromfietser (16 jr) en een fietser (26 jr) zijn beide bestuurders van deze voertuigen zodanig gewond geraakt dat ze per ambulance naar het ziekenhuis werden vervoerd. Beiden liepen een hersenschudding op en werden ter observatie opgenomen. Hoe de aanrijding is ontstaan is nog niet helemaal duidelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie