Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Siennax enige Europese ASP top 20 meest succesvolle ASP's

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gisteren heeft ASPNews.com, een van de belangrijkste nieuwssites voor de Application Service Provider (ASP) Industrie, de top twintig van meest succesvolle ASP's wereldwijd bekend gemaakt. Siennax, de gerenommeerde pure-play ASP, is de enige Europese ASP die deel uitmaakt van deze lijst.

"Na de industrie grondig te hebben bekeken, hebben we de sterkste, meest dynamische en meest succesvolle spelers in de ASP-markt geselecteerd. Siennax heeft duidelijk een vooraanstaande positie in deze industrie, met een solide en groeiend klantenbestand en een vernieuwende benadering van het ASP-model. Siennax heeft met recht een plaats in deze top twintig," aldus Phil Wainewright, oprichter van ASPNews.com en een van de samenstellers van deze lijst.

De ASP's die in de top twintig staan, zijn onder andere aan de volgende criteria getoetst:

- het leveren van ASP-diensten behoort tot de kernactiviteit;
- klantenbestand;

- omzetstroom;

- vernieuwing van het ASP-model.

Meer informatie en de volledige top twintig vindt u op www.aspnews.com/profiles/companies/article/0,2350,3791_732431,00.html.

###

Ezra van Tiel
Applied Communications
T: 020 531 3738
E: (ezra@appliedcom.com)
www.appliedcom.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie