Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionale uitwerking bereikbaarheidsoffensief Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Regionale uitwerking bereikbaarheidsoffensief

Op 4 april 2001 is aan de besturen van de gemeenten Den Haag, Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, Stadsregio Rotterdam en stadsgewest Haaglanden de ambtelijke uitwerking van het Bereikbaarheidsoffensief (BOR) aangeboden. Dit 'invoeringsconcept spitstarieven' omvat een plan voor sluipverkeerwerende maatregelen, voorstellen voor flankerende maatregelen en openbaar-vervoervoorzieningen en een overzicht van evaluatiecriteria voor de proef met spitstarieven. Daarnaast is er vooruitgang geboekt ten aanzien van de regionale mobiliteitsfondsen. Het invoeringsconcept is een regionale uitwerking van de bereikbaarheidsconvenanten die 12 oktober 2000 samen met minister Netelenbos zijn ondertekend.

Wet mobiliteit en bereikbaarheid
Besluitvorming en bestuurlijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie