Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 4-04-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Inbraken in auto`s
ENS Zes autobezitters, wonend in de Kruisstraat, de Noorderbocht en de E P Seidelstraat hebben gisteren bij de politie aangifte gedaan van inbraak in hun voertuig. Een onbekende heeft in de nacht van maandag op dinsdag 5 van de 6 auto`s opengebroken en de geluidsapparatuur gestolen. Het is de dader(s) niet gelukt de zesde auto binnen te komen; deze raakte wel beschadigd. De politie stelt een onderzoek in.

Aanrijding onder invloed van alcohol
DRONTEN Een getuige, die dinsdagavond op de Reede een auto tegen een fietsenrek zag rijden, waarna de automobilist doorreed, belde de politie. Die trof op de plek van de aanrijding een bumper en vond op de Oeverloper de bijbehorende auto. De 35-jarige Drontenaar die vertelde dat hij achter het stuur van de auto had gezeten, had bloeddoorlopen ogen en liep onzeker. Hij is aangehouden en blies bij de ademanalyse op het politiebureau 656 ug/l (1,5 promille). Zijn rijbewijs en kentekenbewijs zijn ingevorderd, waarna de man heengezonden is. Binnenkort moet hij zich voor de rechter verantwoorden.

Aanhouding na drinken op straat
LELYSTAD Een 28-jarige Lelystedeling kreeg dinsdag aan het eind van de middag in de Voorstraat een waarschuwing omdat hij bier dronk op de openbare weg. Toen de man kort daarna, na het bevel om ergens anders naar toe te gaan, voor de ogen van de agent opnieuw een flesje bier opende, is hij aangehouden. Hij bedreigde vervolgens de politieman en is naar het politiebureau gebracht en ingesloten.

Betrapt bij naar binnen klimmen
LELYSTAD Dinsdagavond werd de politie gebeld door een getuige die een man via het dakraam van een woning aan de Merenlaan naar binnen zag klimmen. Toen de politie ter plaatse kwam wist de getuige zeker dat de man in de tussentijd niet naar buiten was gekomen. En inderdaad vonden de agenten bij het doorzoeken van de woning een man (47 uit Swifterbant) die zich onder een bed verstopt had. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en voor verhoor ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie