Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wet Geluidhinder gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Wet Geluidhinder

Het college van Burgemeester en Wethouders is voornemens een verzoek in te dienen bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland. Het gaat om het vaststellen van hogere grenswaarden op grond van artikel 83 van de Wet Geluidhinder.

Dit verzoek wordt ingediend ten behoeve van het bestemmingsplan Hoekelumse Eng. Het verzoek heeft betrekking op de toekomstige geluidsbelasting van één woning die aan de Zandlaan (IPC) gebouwd zal worden.

Van 5 april 2001 t/m 2 mei 2001 ligt het ontwerp-verzoek met de bijbehorende

bijlagen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Uw schriftelijke reactie op het ontwerp-verzoek kunt u van 5 april 2001 t/m 2 mei 2001sturen naar het college van Burgemeester en Wethou­ ders, Postbus 9024, 6710 HM EDE.

Een mondelinge reactie op het ontwerp-verzoek kunt u tijdens genoemde termijn kenbaar maken bij de heer A. Frijlingh van hoofdafdeling Ontwikkeling van de sector ROB, tel. (0318) 68 03 29. Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.Ede, 4 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie