Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 4-04-2001 Persberichten district Maastricht (H.P. 13.30 uur) Woensdag, 4 april 2001.

Maastricht, man met bierglas in gezicht gestoken: Een 29 jarige inwoner van Kerkrade is woensdagmorgen 4 april 2001 op de Leliestraat te Maastricht zonder enige aanleiding met een bierglas in zijn gezicht gestoken.
Het slachtoffer verliet woensdagmorgen omstreeks 05.30 uur samen met enkele andere cafébezoekers een café gevestigd aan de Leliestraat te Maastricht. Toen hij wegliep van het café hoorde hij dat een aantal mensen problemen aan het veroorzaken waren waarop hij terugliep. Zonder enige aanleiding werd het slachtoffer op straat door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie