Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Friesland

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 4-04-2001
Politieberichten van 4/4 (07.00 - 13.00 uur)

Leeuwarden: diefstal auto
Tussen dinsdag 22.00 uur en woensdag 07.00 uur werd vanaf de Bordineweg een personenauto, merk Opel Kadett, kleur grijs, voorzien van het kenteken YD-12-HJ gestolen. De eigenaar, een 21-jarige inwoner van Buren, heeft aangifte gedaan.

Sneek: lastige bestuurders
Woensdag tussen 08.30 en 09.00 uur kregen een bestuurder van een personenauto en een vrachtwagenbestuurder het op de Lemmerweg met elkaar aan de stok. De bestuurder van de personenauto, een 41-jarige inwoner van Bakhuizen, was onder het rijden aan het bellen en reed volgens de vrachtwagenbestuurder, een 42-jarige inwoner van Sneek, slingerend en langzaam over de weg. Volgens de bestuurder was dit niet het geval en reed de vrachtwagen vlak achter hem (kleven) Het enige wat duidelijk werd, was dat men het over elkaars rijgedrag niet eens was. Net voor Sneek haalde de vrachtwagenbestuurder de personenauto in. De bestuurder bracht daarna zijn vrachtwagen midden op de weg tot stilstand en liep naar de bestuurder van de personenauto toe, die inmiddels achter hem was gestopt. Deze bestuurder deed de deur op slot, waarna de vrachtwagenbestuurder een trap tegen de auto gaf. Beide bestuurders werden naar het bureau gedirigeerd, waar de zaak werd uitgepraat, waarna zij hun weg hebben vervolgd.

Bureau voorlichting & PR 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie