Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Museum Zep/allon Lelystad expositie Lockheed Constellation

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Museum Zep/allon in Lelystad helpt luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol: "Connie's Comeback": een Constellation naar Lelystad?

In het Ballon- en Luchtscheepvaartmuseum Zep/allon in Lelystad is tot begin september een expositie te zien over een historisch passagiersvliegtuig: de Lockheed Constellation. Hiermee helpt het museum Zep/allon het Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol, dat met de fondsenwervingsactie "Connie's Comeback" gaat proberen een viermotorig Lockheed Constellation-passagiersvliegtuig uit 1947 naar Nederland te halen. Als de actie "Connie's Comeback" slaagt, zal de Constellation in september waarschijnlijk op de luchthaven Lelystad landen. Het museum Zep/allon in Lelystad hoopt met de expositie "Connie's Comeback" ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie