Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISSX benoemt Han v/d Borg als Senior Security Consultant

Datum nieuwsfeit: 04-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Internet Security Systems (ISS) benoemt Han van der Borg tot Senior Security Consultant

Hillegom, 4 april 2001 - De Nederlandse vestiging van Internet Security Systems (Nasdaq: ISSX), wereldwijde aanbieder van beveiligingsbeheeroplossingen voor het Internet, heeft Han van der Borg (40) benoemd tot Senior Security Consultant. In deze functie is hij verantwoordelijk voor ontwerp, training en advies op het gebied van informatie-beveiligingsprojecten.

Voordat Van der Borg bij Internet Security Systems in dienst kwam, werkte hij zes jaar bij Deloitte & Touche in verschillende functies. Zo bekleedde hij onder meer de functie van Datacommunicatie Consultant en was hij als Project- en Interimmanager verantwoordelijk voor omvangrijke ontwikkelings-, implementatie- en infrastructurele projecten. Bovendien deed hij ervaring op in het ontwikkelen en implementeren van Vulnerability Assessments. Van der Borg heeft Technical Computer Science gestudeerd, waarna hij een postdoctorale managementopleiding volgde. Zijn interesse in Internetbeveiliging heeft zich onder meer geuit in het volgen van een opleiding Internet Security aan Stanford University.

"Deze veelomvattende functie is voor mij een grote uitdaging. Ik krijg te maken met het complete traject, van het geven van strategisch advies en training tot en met de ontwikkeling van informatiebeveiligingsprojecten. Uitgaande van de doelstellingen van de klant bepalen we samen de behoeften op het gebied van informatiebeveiliging en welke oplossingen daarvoor nodig zijn. Zo is ISS in staat maatwerk te leveren. Door de open verbindingen die het Internet met zich meebrengt, zijn bedrijfskritische gegevens kwetsbaar. Gelukkig onderkennen steeds meer bedrijven het belang van beveiliging. Dat is een goede ontwikkeling; hierin ligt namelijk de basis van elk bedrijf dat zich op welke manier dan ook met e-business bezighoudt. Ik zie het ook als een uitdaging om nog meer bedrijven te overtuigen van de noodzaak van beveiliging en hen te laten inzien dat beveiliging een management- en IT-aangelegenheid is."

Internet Security Systems
Internet Security Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van oplossingen voor beveiligingsbeheer voor het Internet. ISS levert beveiligingssoftware (SAFEsuite), beveiligingsdiensten op afstand, strategisch advies en opleidingen. ISS beschermt zo waardevolle informatie en zorgt voor veilige en ononderbroken e-business. De oplossingen voor beveiligingsbeheer van ISS worden gebruikt door meer dan 8.000 klanten wereldwijd, waaronder de Nationale Bank van België en de tien grootste telecommunicatiebedrijven in de Verenigde Staten. Internet Security Systems - opgericht in 1994 - heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia (VS), en vestigingen in onder andere Belgie, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italie en Duitsland. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Noord-Amerika, Azie, Australie, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
Meer informatie is beschikbaar op de website van ISS: www.iss.net.

Voor meer informatie:

Internet Security Systems
René van Dormolen
Tel.: +31 (0)252 34 00 04
E-mail: (rvandormolen@iss.net)

Lammers van Toorenburg PR
Claire Westerhof
Tel.: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: (claire@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie