Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Senter & FMO gaan samen 3e wereldlanden toegankelijk maken

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

Den Haag, 5 april 2001

Krachten bundelen voor ontwikkeling

SENTER & FMO TEKENEN INTENTIEVERKLARING VOOR SAMENWERKING Om financieringsinstrumenten gericht op versterking van de private sector in ontwikkelingslanden beter toegankelijk te maken voor het bedrijfsleven, ondertekenen de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden N.V. (FMO) en Senter vandaag een intentieverklaring voor samenwerking. Doelstelling is het beter op elkaar afstemmen en waar mogelijk bundelen van kennis en expertise van beide partijen. Zowel het Nederlandse als het lokale bedrijfsleven in ontwikkelingslanden moeten van deze samenwerking gaan profiteren. De ondertekening vindt plaats op het ministerie van Economische Zaken door de heren R. Michael ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie