Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 5-04-2001
1e Persbericht van donderdag 5 april 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhoudingen na overlast
Woensdagmiddag zijn op en rond de Deken van Somerenstraat 10 personen aangehouden wegens het veroorzaken van overlast. 8 van de 10 personen zijn aangehouden voor het handelen c.q. gebruiken van drugs. Twee van hen zijn aangehouden voor vechten op straat. De verdachten afkomstig uit Eindhoven, Eersel en drie zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn na verhoor heengezonden. Een van de verdachten was in het bezit van twee bolletjes cocaïne. Deze drugs zijn inbeslaggenomen.

Helmond: Aanhouding verdachte van mishandeling
Op de Jan Stevensstraat is woensdagavond om 20.00 uur een 26-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt ervan verdacht maandagavond rond 19.00 uur op de Houtsdonk een 21-jarige automobilist te hebben mishandeld. De verdachte is voor onderzoek inverzekering gesteld.

Eindhoven: Aanhouding na diefstal uit een auto
Woensdagmiddag om 17.45 uur is op de Markt een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden. Een getuige had gezien dat de verdachte een ruit van een personenauto, welke geparkeerd stond op de Kanaaldijk Noord, had ingeslagen en vanuit deze auto een radardetector had weggenomen. De man is voor nader onderzoek inverzekering gesteld.

Valkenswaard: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagavond 18.00 uur en donderdagmorgen 02.20 uur is er ingebroken in een bedrijf aan het Van Bruhezedal. Men kwam het pand binnen door het forceren van de toegangsdeur aan de voorzijde van het bedrijf. Uit het bedrijf is een kassalade met 35 gulden weggenomen.

Deurne: Doorrijden na aanrijding
Op de Lieshoutseweg is woensdagavond om 23.27 uur een 53-jarige inwoner van Aarle-Rixtel aangehouden. De man wordt ervan verdacht korte tijd ervoor op de Bakelseweg een eenzijdig ongeval te hebben veroorzaakt waarna hij is doorgereden. Uit onderzoek bleek dat de hij onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 1.15 promille aan. De man kreeg een proces-verbaal en rijverbod voor de duur van 5 uur.

Aarle-Rixtel: Onder invloed
Donderdagmorgen om 00.02 uur is op de Kanaaldijk een 22-jarige inwoner van Budel aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de verdachte zijn auto bestuurde terwijl hij onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van 1,85 promille aan. De man kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Lage Mierde: Inbraak in een woning
Tussen woensdagavond 19.30 uur en 23.10 uur is er ingebroken in een woning aan de Kloosterstraat. Men kwam de woning binnen door verbreking van een raam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn twee bankbiljetten van 25 gulden weggenomen en een onbekend bedrag aan kleingeld.

Deurne: Trekker gedeeltelijk uitgebrand
Op de A67 is vanmorgen omstreeks 06.50 uur de cabine van een trekker met oplegger gedeeltelijk uitgebrand. De chauffeur van de combinatie was gestopt op de vluchtstrook omdat hij een lekke band had. Plotseling kwam er een steekvlam onder de trekker vandaan waardoor de cabine in brand vloog. De brandweer van Deurne heft de brand geblust. De auto is weggetakeld.

Eindhoven: Aanhouding na bedreiging
Vanmorgen om 09.50 uur is op de Galvanistraat een 51-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had een gemeenteambtenaar, belast met de controle op de brandveiligheid, met de dood bedreigd. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.

Eersel: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagavond 21.15 uur en donderdagmorgen 08.00 uur is er ingebroken in een bedrijf aan de Kerver. Men kwam het pand binnen door verbreking van een raam aan de voorzijde. Uit het bedrijf is een geldkistje met een geldbedrag van 75 gulden weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie