Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra TV West-uitzending over rellen met Koerden

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
RTV West

EXTRA TV WEST-UITZENDING OVER RELLEN MET KOERDEN

Integraal beeldmateriaal

4 april 2001

TV West maakt donderdagavond 5 april een extra uitzending over de rellen met Koerden, die vorige week in Den Haag plaatsvonden. Een demonstratie tegen de dreigende uitzetting van Koerdische asielzoekers liep vorige week donderdag volledig uit de hand. Den Haag heeft zelden te maken gehad met dit soort ernstige rellen in de binnenstad. Directe aanleiding voor de extra uitzending van TV West is een verslag van de politie Haaglanden over de gebeurtenissen en de reactie van korpschef Wiarda. Bovendien is er vrijdag in de gemeenteraad een debat over de rellen, waarin de rol van de politie aan de orde komt.

Integraal
In de extra uitzending zal TV West het beeldmateriaal van de rellen integraal uitzenden. In de studio geven gasten vervolgens commentaar op de beelden en de bevindingen van de politie. De uitzending is van 19.00 tot 20.00 uur en wordt herhaald om 21.00 en om 23.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie