Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ades lanceert gratis QuickScan voor PSO's en non-profit

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (dennis@adesinfo.nl)

Contactpersoon: Dennis van der Spoel

Gratis QuickScan voor PSO's overheden en non-profit

Datum: 5 April 2001

Persbericht:

Amersfoort, 5 april 2001 - ADES Managementstrategieën zet een gratis QuickScan in de markt waarmee kennisorganisaties, overheden en non-profit organisaties snel hun knelpunten en oorzaken in kaart kunnen brengen.

Knelpunten in de professionele dienstverlening zijn onder meer:
- Bovenmatig verzuim;

- Bovengemiddeld verloop;

- Lage declarabiliteit;

- Lange doorlooptijd van de urenverantwoording;
- Ontijdige en onjuiste facturering;

- Overschrijdingen van budget en mijlpalen.

Hierbij moet logischerwijs worden opgemerkt dat er per branche significante verschillen zijn. ADES Managementstrategieën heeft met behulp van jarenlange ervaring in de genoemde sectoren een QuickScan ontwikkeld die niet alleen deze knelpunten, maar juist ook de oorzaken boven tafel krijgt.

Om de QuickScan toegankelijk te maken wordt deze onder bepaalde condities kosteloos aangeboden en uitgevoerd. Daarnaast kenmerkt de terugkoppeling zich door een rapportage met aanbevelingen, zonder dat wordt ingegaan op de schuldvraag.

De QuickScan bestaat in principe uit twee onderdelen, die ook afzonderlijk kunnen worden ingezet. Voor het beste resultaat is het echter aan te bevelen om beide onderdelen uit te voeren. Deze twee onderdelen zijn:
1. Een Management Survey. Drie leden van directie en management worden los van elkaar aan een interview van ongeveer 90 minuten onderworpen;
2. Een employee Questionnaire. Een representatieve groep medewerkers (professionals en ondersteuners) vult een vragenformulier op internet in. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 45 minuten.
Verder wordt ook een rondgang door het gebouw gemaakt. Meer informatie over de QuickScan is te vinden op www.adesinfo.nl/quickscan.htm.

ADES Managementstrategieën is een organisatieadviesbureau voor de professionele dienstverlening, overheid en non-profit. Wilt u meer weten over ADES Managementstrategieën, surf dan naar www.adesinfo.nl.

ADES Managementstrategieën

Nieuwlandseweg 28

3824 XT

Amersfoort

Telefoon: 033-4566502reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie