Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

On line kantoor Annapa.com opnieuw uitgebreid

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

ON LINE KANTOOR ANNAPA.COM OPNIEUW UITGEBREID

's-Hertogenbosch, 5 april 2001- Het eerste Nederlandse on line kantoor, Annapa.com, is opnieuw uitgebreid met extra functionaliteiten die gebruikers in staat stellen om via het on line kantoor op een efficiënte manier diensten af te nemen. Zo beschikken gebruikers van een virtueel kantoor bij Annapa.com nu over directe toegang tot het aanbod van de kantoorbenodigdheden van Viking Direct. Daarnaast biedt Annapa.com vanaf nu ook de dienstverlening aan van ShipItSmarter, dat bemiddelt bij het verzenden van pakketten en onder meer voorziet in het vergelijken van koerierstarieven van DHL, FedEx, UPS en TNT.

"Na de introductie van Unified Messaging en van een professionele groepsagenda hebben we Annapa.com nu uitgebreid met de 'assistenten' Viking Direct en ShipItSmarter", zegt Gerdo Schepel, initiatiefnemer van Annapa.com. "In Viking Direct hebben we een partner gevonden die tegen aantrekkelijke kortingen bekende merken kantoorartikelen efficiënt en snel uitlevert. ShipItSmarter komt tegemoet aan het toenemend belang van een betrouwbare intermediair voor koeriersdiensten. Met de introductie van deze nieuwe diensten zetten we de volgende stap in ons streven om met Annapa.com het meest complete en meest efficiënte on line kantoor van Nederland te creëren."

Volgens Schepel gaat Annapa.com de zakelijke dienstverlening vanaf nu sterk uitbreiden. "Daarin passen plannen om reisbureaus, nieuws, e-commerce- en andere activiteiten voor de zakelijke gebruiker op te nemen binnen het kantoor, alsook mogelijkheden om documenten op een veilige manier op te slaan. Met dit laatste spelen we in op de toenemende vraag van kantoorgebruikers om informatie altijd en overal beschikbaar te hebben en te kunnen delen met anderen."

Het in 2000 geïntroduceerde on line-kantoor Annapa.com telt inmiddels meer dan 40.000 geregistreerde kantoren. Het kantoor is voor iedereen makkelijk bereikbaar via gebruiksvriendelijke standaard Internetbrowsers. Gebruikers kunnen vanaf huis, kantoor of onderweg toegang krijgen tot zowel gedeelde groepstoepassingen als persoonlijke applicaties waaronder agendabeheer, projectmanagement, Unified Messaging, adresboek en e-mail.

Over Annapa.com
Annapa.com is een initiatief van IntraSites B.V., dat is opgericht in 1999 met als achterliggende gedachte dat medewerkers en partners uit het midden- en kleinbedrijf en afdelingen van grote bedrijven in staat moeten zijn makkelijk en efficiënt te communiceren en kennis te delen. IntraSites biedt diensten en platformen voor de B2B-markt, die zijn ontwikkeld voor carriers en zakelijke portalen op de Europese markt.
IntraSites onderscheidt zich van andere technologiegeoriënteerde IT-bedrijven door de langdurige ervaring op marketinggebied. In 2000 lanceerde het bedrijf Annapa.com, een geavanceerde ASP-website voor de Nederlandse markt, waar elk soort bedrijf een on line kantooromgeving kan creëren en gebruiken. IntraSites heeft haar thuisbasis in 's-Hertogenbosch. Meer informatie is te vinden op www.annapa.com en www.intrasites.com

Voor meer informatie:
IntraSites B.V.
Gerdo Schepel, CEO
Telefoon: +31 (0)73-6279400
E-mail: (gschepel@intrasites.com)

Lammers van Toorenburg PR
Francine Loos / Klaas Doornbos
Telefoon: +31 (0)30-656 50 70
E-mail: (francine@lvtpr.nl) / (klaas@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie