Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabobank International en ATO gaan samenwerken

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rabobank International en ATO sluiten samenwerkingsovereenkomst

Rabobank International en ATO hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om wereldwijd op het gebied van Supply Chain Management te gaan samenwerken. Afgelopen jaren hebben beide organisaties in een aantal projecten samengewerkt (bijvoorbeeld in Thailand en India) en hebben daarbij elkaars wederzijdse sterktes leren waarderen.

Het doel van deze overeenkomst is om voor opdrachtgevers tot een hogere toegevoegde waarde te komen door de kwaliteiten van beide organisaties te bundelen. Bovendien legt de samenwerkingsovereenkomst het protocol vast waarbij men snel en effectief tot een goede probleemanalyse en daarmee projectbeschrijvingen cq contracten kan komen. Daarbij zorgt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie