Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Heuvelrug: aanrijding

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.55 uur
Snelheidscontrole

DOORN Op de Dorpsstraat heeft de politie woensdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd. Tussen half tien en twaalf uur werden 1260 voertuigen gecontroleerd. In totaal kregen 20 bestuurders een bekeuring voor het overschrijden van de maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/u.

Aanrijding

VEENENDAAL Op de Nijhofflaan vond woensdag een aanrijding plaats waarbij een auto tegen een vluchtheuvel botste.

De 36-jarige bestuurster reed door nog onbekende oorzaak tegen een bord op de vluchtheuvel. Door de aanrijding verloor de auto alle motorolie en moest de brandweer ter plaatse komen om het wegdek te reinigen. De vrouw bleef ongedeerd.

Agenten redden eendenjong

VEENENDAAL Bewoners van het Schrijverspark alarmeerde woensdagavond de politie omdat er een eendenjong in een put zat die men niet kon open krijgen. Ter plaatse trof de politie een tien-tal buurtbewoners aan die zich om het lot van het eendje bekommerden.

De agenten zagen kans de put te openen en het eendenjong te redden. Op aangeven van de kinderen uit de buurt kon het eendje teruggezet worden bij zijn familie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie