Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe leerstoel Strategische communicatie aan de UvA

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamNieuwe bijzondere leerstoel Strategische communicatie aan de UvADe Beroepsvereniging voor Communicatie heeft per 1 april 2001 aan de Universiteit van Amsterdam een bijzondere leerstoel Strategische communicatie gevestigd. Ten behoeve van deze leerstoel hebben de beroepsvereniging en de universiteit samen de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Strategische Communicatie (SWOSC) opgericht. Doel van de stichting en leerstoel is meer fundamenteel wetenschappelijk onderzoek van de grond te krijgen op het gebied van strategische communicatie en wetenschap en beroepspraktijk meer van elkaars kennis en ervaring te laten profiteren. Strategische communicatie staat de laatste jaren hoog op de agenda van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie