Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Advies financieringsstructuur huisartsenzorg

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Advies financieringsstructuur huisartsenzorg

Dit persbericht is uitgegeven onder verantwoordelijkheid van de Commissie Toekomstige Financieringsstructuur Huisartsenzorg.

Donderdag 5 april 2001 heeft de Commissie Toekomstige Financieringsstructuur Huisartsenzorg haar rapport aangeboden aan minister Borst van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze onafhankelijke commissie is eind 2000 door het kabinet ingesteld. De opdracht van de commissie was om een advies uit te brengen over een toekomstbestendige systematiek voor de financiering van de huisartsenzorg.

De commissie heeft geconstateerd dat de huidige financieringswijze de noodzakelijke modernisering van de huisartsenzorg belemmert. Om de huisartsenzorg ook in de toekomst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie