Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rioolaansluitingen in Den Helder: bij wie voor wat?

Datum nieuwsfeit: 05-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Rioolaansluitingen: bij wie voor wat?

betreft: week: week 14 Als u een nieuwe rioolaansluiting wilt, of u wilt informatie over een bestaande rioolaansluiting, dan moet u daarvoor bij de gemeente zijn. Het hangt echter af van uw vraag af bij wie u moet zijn. Hierover is wat onduidelijkheid. Daarom zetten we hieronder in een overzichtje bij wie u voor wat terecht kunt.

* informatie over een bestaande aansluiting in de weg Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Stadsbeheer in het gebouw van de dienst Stadsontwikkeling en Beheer aan de Sportlaan, telefoon 671283.

* informatie over een bestaande aansluiting in de woning zelf U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Bouwen en Wonen van de dienst Stadsontwikkeling en Beheer in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg, telefoon 671679.

* informatie en/of aanvraag voor een nieuwe aansluiting Wilt u informatie over een nieuwe aansluiting en over de kosten hiervan, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Stadsbeheer, telefoon 671283. De kosten van een nieuwe aansluiting hangen af van waar in de gemeente de aansluiting komt. Bij de Centrale Kas in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 kunt u de kosten voor de aansluiting betalen. De Centrale Kas is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 14.00 uur en donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

laaste verandering: april 05, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie