Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DAF Trucks reikt 'Preferred Supplier Awards' uit

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

6-4-01

DAF Trucks reikt 'Preferred Supplier Awards' uit

Nadat vorig jaar al negen toeleveranciers de Preferred Supplier Award van DAF Trucks hadden ontvangen, kende de Nederlandse truckproducent onlangs wederom aan zestien leveranciers de preffered supplier status toe. De Preferred Supplier Award is een blijk van waardering van DAF Trucks voor excellente prestaties van toeleveranciers, niet alleen ten aanzien van de kwaliteit van de geleverde producten, maar ook ten aanzien van bijvoorbeeld leverbetrouwbaarheid en logistieke prestaties. De Awards werden op donderdag 5 april uitgereikt door Jim Cardillo, president-directeur van DAF Trucks N.V.

Jim Cardillo benadrukte tijdens de uitreiking van de Preferred Supplier Awards in het DAF Museum in Eindhoven nogmaals het belang dat DAF hecht aan een duurzame samenwerking met haar leveranciers. "Meer dan ooit verwachten wij van leveranciers dat zij partners in business zijn, dat zij hun rol in termen van co-design, co-development en co-makership heel serieus nemen. Wij verwachten van leveranciers dat zij niet alleen tegemoet komen aan onze strenge eisen op het gebied van kwaliteit en kostprijs, maar ook ten aanzien van levertijden, logistieke processen en flexibiliteit. Het doet ons dan ook plezier dat, sinds wij vorig jaar in navolging van de andere PACCAR ondernemingen de Preffered Supplier Awards hebben ingevoerd, inmiddels aan 25 bedrijven deze veelbetekenende status hebben mogen toekennen.

De awards worden toegekend aan de productieorganisatie van de bedrijven. Onder de leveranciers die onlangs de Peferred Supplier Award kregen toegekend, bevinden zich negen bedrijven uit Duitsland, vijf uit Nederland alsmede een Belgische en een Zweedse onderneming.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie