Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Musical Diana in het Nieuwe de la Mar Theater te Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Musical Diana in het Nieuwe de la Mar Theater te Amsterdam

Op vrijdag 6 april 2001 organiseert Cultureel Organisatiebureau Artifex een arrangement rond de musical 'Diana'. Het programma begint met een pre-theater diner in een van Amsterdams beste restaurants namelijk Restaurant Breitner. Vanuit dit restaurant heeft men een schitterend zicht op de Amstel en het Muziektheater. Gezien het beperkte aantal plaatsen in Restuarant Breitner kunt u ook kiezen voor een (goedkoper) diner in Restaurant Prego in de Herenstraat. Na het driegangen diner vaart u per luxe rondvaartboot naar het Nieuwe de la Mar theater voor het bezoek aan de musical.

De musical handelt over het bewogen leven van Prinses Diana. Vera Mann vertolkt de hoofdrol. De musical is door Petra van der Eerden Maurice Wijnen geschreven terwijl Amina Figarova de muziek componeerde. Artifex heeft enkel eersterangsplaatsen gereserveerd. De avond vangt om 17.30 uur aan in het restaurant van uw keuze. De boottocht vindt plaats vanaf 19.20 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur.

Prijs voor musical, diner/incl. wijnarrangement bij Rest. Breitner f 190,- p.p. Prijs voor musical, diner/incl. wijnarrangement bij Rest. Pregop f 165,- p.p.

Brenda Leenders van Artifex vertelt u er graag meer over (020) 620 81 12.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie