Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlanders kiezen geschenk Willem-Alexander en Maxima

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nederlanders kiezen nationaal geschenk Willem-Alexander en Maxima op www.degrotedag.nl

Amsterdam, 2 april 2001 - Vanaf 6 april aanstaande kan iedere Nederlander meedenken over de keuze van een nationaal geschenk voor Willem-Alexander en Maxima. Dan opent www.grotedag.nl de online cadeaulijst van het aanstaande bruidspaar. Doel is om geld en ideeën te verzamelen voor een nationaal geschenk dat uit het hart komt van zoveel mogelijk Nederlanders. Degrotedag.nl zal de cadeausuggesties inventariseren, bekend maken en samen met de binnengekomen geldbedragen overdragen aan het officiële Nationaal Comité. Bij de opening op 6 april zijn Willem-Alexander en Maxima zelf aanwezig op een nader bekend te maken locatie in Amsterdam.

Bij voorgaande huwelijken is gebleken dat het Nederlandse publiek graag een cadeau geeft. Een passend geschenk vinden voor het vorstelijk paar is echter een hele opgave. Met www.degrotedag.nl is het een stuk makkelijker voor Nederlanders om hun sympathie te betuigen. Op de persoonlijke cadeaulijst van Willem-Alexander en Maxima kun je niet alleen een financiële bijdragen storten, maar ook suggesties doen voor de keuze van het cadeau. Zodat er een nationaal geschenk komt waarbij zoveel mogelijk Nederlanders zich betrokken voelen. Degrotedag.nl zal alle suggesties en geldbedragen inventariseren, bekend maken en overdragen aan het officiële Nationaal Comité.

Cadeaulijst koninklijk paar online Datum: 6 april
Tijd: 11.00-15.00 uur Locatie: Amsterdam
(Exacte locatie wordt om veiligheidsredenen pas donderdag 5 april bekend gemaakt)

Over www.degrotedag.nl
Degrotedag.nl is een initiatief van Retailplatform.com B.V. Op degrotedag.nl kan iedereen gratis een persoonlijke pagina aanmaken met een cadeaulijst en desgewenst informatie over een feest. Het kan daarbij gaan om een bruiloft, een feest rond een geboorte, een verjaardag, een examenfeest, een jubileum. Of ieder ander denkbaar feest zoals een housewarming party, moeder- en vaderdag, Valentijn, Sinterklaas en kerst.

Retailplatform.com B.V. ontwikkelt en exploiteert verschillende internetconcepten voor zowel consumenten als aangesloten retailers / winkels. Eén van deze internetconcepten is degrotedag.nl.

Voor meer informatie:
Schoep & Van der Toorn Retailplatform.com Ingrid Mooij Ad Koppejan
Telefoon (020) 487 40 00 (020) 346 06 51 / (06) 20408655 E-mail : (ingrid.mooij@svdt.nl) (ad.koppejan@degrotedag.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie