Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KSI gaat strategische samenwerking aan met NetEconomy

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV

KSI gaat strategische samenwerking aan met NetEconomySamenwerking betreft implementatie van NetEconomy's ERASE KSI International N.V. en NetEconomy (voorheen EDN Economic Data Net) hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking heeft betrekking op NetEconomys ERASE, een oplossing op het gebied van risico en fraudemanagement. KSI zal in nauwe samenwerking met NetEconomy de implementatie van ERASE en de opleiding van de eindgebruikers verzorgen.

ERASE (Efficient Risk Analysis System Enhancement) is NetEconomys belangrijkste product. ERASE beschermt bedrijven tegen onacceptabele risicos, waaronder frauduleuze aanvallen, misbruik van diensten, ongebruikelijke financiële transacties, verdacht Internetverkeer, technische uitglijders en administratieve ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie