Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Strategische samenwerking KSI met NetEconomy

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV


IJsselstein, 6 april 2001

KSI International gaat strategische samenwerking aan met NetEconomy KSI ondersteunt implementatie risk&fraud management solutions

KSI International N.V. en NetEconomy (voorheen EDN Economic Data Net) hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking heeft betrekking op NetEconomy's ERASE, een oplossing op het gebied van risico en fraudemanagement. KSI zal in nauwe samenwerking met NetEconomy de implementatie van ERASE en de opleiding van de eindgebruikers verzorgen.

ERASE (Efficient Risk Analysis System Enhancement) is NetEconomy's belangrijkste product. ERASE beschermt bedrijven tegen onacceptabele risico's, waaronder frauduleuze aanvallen, misbruik van diensten, ongebruikelijke financiële transacties, verdacht Internetverkeer, technische uitglijders en administratieve fouten. ERASE kan worden gebruikt op ieder vakgebied ongeacht het bedrijf of het aantal transacties. ERASE is er voor de sectoren Finance, Telecom en Internet. Per sector heeft ERASE verschillende functionaliteiten.

KSI zal voor ERASE optreden als implementatiepartner van NetEconomy. KSI heeft tot taak ervoor te zorgen dat ERASE op de juiste wijze wordt geïmplementeerd in de organisatie van de klant. KSI zal onder andere de projectimplementatie op zich nemen evenals de integratie met de back-office van de klant en de daadwerkelijke installatie van ERASE. Bovendien zorgt KSI voor gebruikersondersteuning, zodat eindgebruikers op de juiste manier met ERASE leren werken.

Toon Rijken, voorzitter van de Raad van Bestuur van KSI: "De samenwerking met NetEconomy is voor de consultants en klanten van KSI een logisch vervolg op het leveren van specialistische toegevoegde waarde binnen de ICT-dienstenportefeuille. Het managen en detecteren van fraude is een fenomeen dat steeds belangrijker wordt in de Nieuwe Economie."

Richard Verheij, NetEconomy's Chief Executive Officer: "NetEconomy wil er zorg voor dragen dat de implementatie van ERASE bij klanten zo snel en effectief mogelijk gebeurt. We hebben daarom verscheidene samenwerkingsovereenkomsten gesloten met vooraanstaande adviesbureaus wereldwijd om de klant een oplossing op maat te kunnen bieden. Met de samenwerking met KSI hebben wij met name onze positie in de Benelux verstevigd."

Profiel NetEconomy B.V.

NetEconomy (voorheen EDN Economic Data Net) levert sinds 1993 oplossingen aan bedrijven die te maken hebben met de risico's van de huidige elektronische economie. ERASE Risk Monitoring helpt deze bedrijven hun inkomsten te verzekeren, hun ondernemingen te waarborgen en hun reputatie te beschermen. NetEconomy heeft toepassingen in de telecom, de financiele sector en e-commerce op het gebied van fraude detectie en preventie, anti-witwassen, het nasporen van inkomstenverliezen en het naleven van de wettelijke regelwetgeving. NetEconomy is onderdeel van de EDR Group, een toonaangevend handelsinformatiebureau dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf.

Profiel KSI International N.V. .

KSI International N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming opererend in de Benelux. Circa 700 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen systemen gericht op elektronisch werken, communiceren, zaken doen en leren. De activiteiten zijn ondergebracht in service lines: KSI Business Consultancy, KSI End User Training & Support, KSI System Development & Support, KSI ICT Services en KSI Software Solutions. KSI werkt voornamelijk

voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. KSI helpt haar opdrachtgevers om hun ambities te realiseren met ICT als voornaamste instrument. E-business en Internettechnologie zijn voor KSI belangrijke speerpunten. KSI ontwikkelt ook specialistische en unieke ICT-toepassingen voor E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen).

KSI is opgericht in 1986 en sinds 1998 genoteerd aan de EURO.NM Amsterdam.

Voor meer informatie:
KSI International N.V.
Toon Rijken, Voorzitter Raad van Bestuur
Telefoon: 030 686 8771
Fax: 030 686 8766
www.ksi-international.com

NetEconomy
Claudine van den Bergen
Telefoon: 070 452 5471
www.neteconomy.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie