Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie over vrouwenhandel in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Vrijdag 6 april: Conferentie over vrouwenhandel

Vrijdag 6 april a.s. vindt, vanaf 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur) in de Mozes en Aaronkerk (Waterlooplein 205) te Amsterdam een conferentie over vrouwenhandel plaats.

Organisatoren
Deze conferentie is georganiseerd door de Eduardo Frei Stichting (Stichting voor Internationale Solidariteit van het CDA), met steun van de NCDO en in samenwerking met het CDAV. Het geheel is onderdeel van het jaarthema Vrouwen en geweld vanuit Europees perspectief

Sprekers
De heer Willy Bruggeman (plaatsvervangend directeur Europol) zal de hoofdinleiding verzorgen met de titel: VROUWENHANDEL: Zij zijn zo naïef meneer!
Het politieke gedeelte voor de pauze wordt verzorgd door Maria Martens (CDA Europarlement) en Joop Wijn (CDA Tweede Kamerfractie)

Na de pauze staat de praktijk centraal, met mensen die actief zijn in de bestrijding van Vrouwenhandel. Dit discussiepanel bestaat uit vertegenwoordigers van Politie, Justitie, Stichting Rode Draad en CLAT.

Aanmelden
U kunt zich voor deze conferentie aanmelden bij: M. van de Griendt, CDA-bureau, Postbus 30453, 2500 GL Den Haag, fax: 070 - 364 34 17, e-mail: (vdGriendt@bureau.cda.nl). en door overmaking van het bedrag van f 17,50 naar nummer 66.74.05.712 t.n.v. Eduardo Freistichting te Den Haag. U kunt ook bij binnenkomst betalen.

Meer informatie

- Discussie CDAV over geweld tegen vrouwen.

- Agenda.

- Bovendien kunt u een toelichting op het onderwerp en het programma van de conferentie downloaden door in de rechtermarge op de diskette te klikken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie