Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviesbureau Magnus brengt PR-account onder bij Whizpr

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Magnus brengt PR-account onder bij Whizpr

Naarden, 6 april 2001 Management Adviesbureau Magnus gaat nauw samenwerken met PR-bureau Whizpr. Whizpr zal Magnus Holding en de Europese Magnus-divisie ondersteunen bij de opzet en uitvoering van de Public Relations activiteiten.

In de bureauselectie bleek Whizpr qua cultuur de beste match. "Whizpr is een relatieve nieuwkomer onder de in IT-gespecialiseerde PR-bureau s. Wij werden vooral aangetrokken door hun professionaliteit, pro-activiteit en enthousiasme", aldus PR-medewerkers Jooren en Eysma van Magnus.

Magnus helpt bedrijven bij het formuleren en implementeren van op informatietechnologie (IT) gebaseerde antwoorden op strategische trends in de markt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie