Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kassier.nl biedt online diensten voor groepsactiviteiten

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Rotterdam, 6 april 2001

Kassier.nl breidt online diensten uit met een groeps- en een persoonlijke kalender Nieuwe functionaliteiten vereenvoudigen organisatie van groepsactiviteiten

Sportteams, studentenhuizen, vriendenclubs en andere groepen die hun 'groepsafspraken' inzichtelijk willen maken, kunnen vanaf vandaag terecht bij Kassier.nl. Deze gratis internetdienst biedt * bij haar geregistreerde groepen - de mogelijkheid om via www.kassier.nl een groepsagenda bij te houden. Met deze kalender kunnen groepsleden altijd van achter iedere internet-pc zien welke gezamenlijke activiteiten zijn gepland. Daarnaast biedt Kassier.nl iedere gebruiker een persoonlijke kalender. Hierin staan zowel individuele als groepsafspraken vermeld. Met de twee kalenders vult Kassier.nl haar online diensten voor het organiseren, administreren en verrekenen van groepsactiviteiten verder aan.

SMS-bericht herinnert aan verjaardagen
De groeps- en de persoonlijke kalender van Kassier.nl zijn uitgerust met twee handige services. De eerste service is dat in beide kalenders automatisch de verjaardagen van groepsleden worden getoond. De tweede is de mogelijkheid om via een SMS-bericht en/of e-mail te worden herinnerd aan een gemaakte afspraak. Indien gewenst kan een gebruiker beide services ook aan elkaar koppelen. Hij wordt dan aan verjaardagen van groepsgenoten herinnerd via een SMS-bericht en/ of e-mail.

'Nooit meer afspraken vergeten'
Veel mensen ondernemen activiteiten in groepsverband, bijvoorbeeld in een sportteam, een jaarclub of een vriendenclub. Kassier.nl biedt deze groepen - via www.kassier.nl - diensten om hun activiteiten eenvoudiger (financieel) te organiseren, zoals bijvoorbeeld een eigen financiële administratie, een ledenlijst en een berichtencentrum. *Vanaf vandaag is het dus ook mogelijk om als groep en als individuele gebruiker (groeps)activiteiten goed te plannen, via respectievelijk de groepskalender en de persoonlijke kalender,* zegt Johan Blank, CEO van Kassier.nl. *Doordat beide online kalenders zijn uitgerust met de mogelijkheid om via SMS en/ of e-mail te worden herinnerd aan afspraken, hoeven mensen nooit meer hun afspraken te vergeten.*


- EINDE BERICHT -


- ALGEMENE INFORMATIE -

Kassier.nl status op 5 april 2001
Kassier.nl is opgericht in februari 2000 en vormt een zelfstandige BV. Kassier.nl is gevestigd in Rotterdam en richt zich op alle (niet geïnstitutionaliseerde) 'groepen' die gezamenlijke activiteiten uitvoeren waarvoor verrekening plaatsvindt. Dit varieert van jaarclubs, sportteams, vriendenclubs en studentenverenigingen tot samenwoners, reisgezelschappen, disputen en bridgeclubs et cetera. Alle producten en diensten van Kassier.nl zijn erop gericht het 'groepen' makkelijker en eenvoudiger te maken om activiteiten (financieel) te organiseren. Kassier.nl beoogt de administratieve en financiële rompslomp bij 'groepen' te minimaliseren. Kassier.nl is gelanceerd op 18 december 2000 en telt momenteel 2050 gebruikers.

Diensten
De diensten die Kassier.nl haar gebruikers aanbiedt, zijn: · Een financiële administratie voor 'groepen' en activiteiten;
· Het monitoren van betalingsverkeer en het genereren van betalingsopdrachten;
· Gezamenlijke vastlegging en raadpleging van gegevens van de groepsleden, zoals naw-gegevens, e-mailadressen, mobiele telefoonnummers et cetera;
· Groepscommunicatie, via bijvoorbeeld groeps-sms;
· Onderling betalen per mobiele telefoon en/of Internet/e-mail.
Privacy en beveiliging
Kassier.nl is aangemeld bij de registratiekamer in Den Haag en alle gegevens worden met inachtneming van de geldende privacy wetgeving opgeslagen en beheerd. Kassier.nl besteedt maximale aandacht aan de beveiliging van de gegevens van haar gebruikers.

Eendracht Invest BV
Investeringsmaatschappij Eendracht Invest BV heeft de aandelen van Kassier.nl in handen en is haar (formele) oprichter. De heren Ir. J.W. Blank en Ir. L.J. van der Plas hebben, via hun persoonlijke houdstermaatschappijen, beiden de helft van de aandelen van Eendracht Invest BV. Zij zijn respectievelijk CEO en CTO van Kassier.nl.


- EINDE ALGEMENE INFORMATIE -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie