Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maximaal onthaal, het verhaal van DE verloving

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GOPHER PUBLISHERS

Maximaal onthaal. Het verhaal van DE verloving

Persbericht 6 april 2001

Het eerste boek over de verloving van kroonprins Willem-Alexander en Maxima

Maximaal onthaal. Het verhaal van de verloving en fulltime fan Vlemmix

Over het boek:
'Voor u ziet u de gelukkigste man van Nederland.' Met deze woorden stelde kroonprins Willem Alexander zijn verloofde Maxima Zorreguieta aan het Nederlandse volk voor. 'Met Alexander heb ik zoiets heel speciaals. Daarom ben ik heel blij om dit vandaag met u te delen', zei zijn geliefde, in verbazend goed Nederlands. Stralend schudden zij samen tientallen handen. Ze stalen onmiddellijk de harten van het Nederlandse volk.
Dit boek verhaalt over de liefdesgeschiedenis, bevat de biografieën van het prinselijk paar, de toespraken van die dag, foto's van de verlovingsaankondiging en veel meer. Een boek wat niemand mag missen. Het Oranje boek bij uitstek.

Over Johan Vlemmix:
In dit boek tevens een portret van Johan Vlemmix uit Eindhoven. Johan Vlemmix, fulltime Oranjefan, heeft al zes jaar een dagtaak aan zijn liefde voor het koningshuis. Op de dag van de verloving stond hij, gehuld in oranje fluweel, eersterangs. In dit boek aandacht voor de replica die hij bouwde van Paleis Soestdijk, zijn karaokebus om mensen het Wilhelmus (opnieuw) te leren en zijn onvermoeibare inzet voor het Koningshuis. Vlemmix richtte een aantal jaren geleden de 'Willem-Alexander en Emily vereniging' op, om de relatie tussen de prins en Emily, die niet de zegen van de koningin kreeg, te steunen. Hij kocht honderden zijden rozen, bracht een speciale cd uit, sloeg 'Emma Hoop der Nederlanden'-munten, liet Emily t-shirts maken en metselde een rode loper in in de begroting. Toen de relatie uitraakte was hij ontroostbaar. Maar vanaf het moment dat Prins Willem-Alexander het hart van Maxima veroverde, ging hij er weer voluit tegenaan. In dit boek staat beschreven, wat hij allemaal doet voor het droompaar van het jaar.

Persoonlijke boodschap:
Maximaal onthaal wordt uitgegeven door Gopher Publishers in Groningen. Gopher werkt met bestellingen via internet en levert rechtstreeks aan de eindgebruiker. Een ander aspect van het Gopher concept is publishing & printing-on-demand. Gopher kan boeken vervaardigen in oplagen van minimaal 1 exemplaar. Dat biedt de mogelijkheid om elk boek van een persoonlijk voorwoord te voorzien. Mensen die elkaar het boek cadeau doen, kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie