Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: voertuigen in brand

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 6-04-2001
Mediaberichten 6 april (12.00 uur)

HEYTHUYSEN Voertuigen in brand

HEYTHUYSEN Donderdagavond is rond 22.55 uur door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in en busje en een camper die naast elkaar geparkeerd stonden aan de Busschopsweg. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De camper brandde helemaal uit en ook het busje raakte zwaar beschadigd. In het busje zijn een aantal drums van 200 liter aangetroffen en in de camper lagen resten van plastic jerrycans. Inmiddels is een onderzoek ingesteld om de inhoud en de herkomst van de vaten te achterhalen. De brandweer heeft geprobeerd om het vuur gecontroleerd uit te laten gaan, maar besloot na enige tijd om toch te gaan blussen.

WEERT 103 pvs bij verkeerscontrole

WEERT De politie heeft donderdagmiddag bij een verkeerscontrole in Stramproy en het centrum van Weert 103 bekeuringen uitgedeeld. Acht politieagenten van de basiseenheid Weert voerden tussen 13.30 uur en 22.00 uur samen met twee medewerkers van Stadstoezicht en twee personen van de Koninklijke Marechaussee uit Weert diverse controles uit. Hierbij werden 42 personen bekeurd voor het foutparkeren danwel het negeren van een stop- of inrijverbod, 34 voor het fietsen op de promenade, 12 voor het te hard rijden, 5 voor het bromfietsen met teveel vermogen (waarvan 1 in beslag is genomen), 4 voor het rijden zonder geldig bromfietscertificaat en 2 voor het bromfietsen zonder rem. Daarnaast kreeg 1 bromfietser een bon voor het rijden zonder helm en 1 voor het ontbreken van een gele plaat. In totaal werden 42 bromfietsen gecontroleerd op de rollentestbank.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie