Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: ree onder de auto

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van donderdag op vrijdag
10:21 vrijdag 6 april 2001

Martin Panman
0651611628

Ree onder de auto
VALTHE. Vannacht reed een automobilist uit Emmen over de Valtherdijk. Plotseling stak er een ree de weg over. De 51 jarige automobilist kon de ree niet meer ontwijken. De ree overleefde de aanrijding niet en is i.v.m. de mkz voor destructie opgehaald.

Auto verleent geen voorrang
EMMEN. Gistermiddag gebeurde er op de Hondsrugweg in Emmen een aanrijding tussen een brommer en een auto. De 49 jarige bestuurder van de personenauto verleende geen voorrang aan de 17 jarige bromfietster, uit Dalen, waardoor deze geschept werd. Tengevolge van het ongeval werd de 17 jarige licht gewond.

Autoscooter geschept
NIEUW AMSTERDAM. Gistermiddag gebeurde er een aanrijding op de kruising Dikkewijk en Verlengde Herendijk. Een autoscooter reed vanaf de Verlengde Herendijk de kruising op, om die over te steken naar het fietspad aan de andere kant van de weg. Tijdens dit oversteken werd de autoscooter geschept door een personenauto, bestuurd door een 26 jarige Emmenaar. De beide inzittenden van de autoscooter, afkomstig uit Emmen, werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Te veel op
LIEVEREN. Een 46 jarige inwoner van Vries reed vannacht in zijn auto over de Nijlandseweg. Op een gegeven moment kwam hij in de linker berm terecht en reed daar een lantaarnpaal omver. Hierna stuurde hij weer de weg op en reed aan de anderekant van de weg tegen een boom. Alhoewel de man gewond was, was hij niet meer bij zijn auto aanwezig. De politie trof de bestuurder in zijn woning aan. Voor de schrik had hij maar een borrel genomen. De man is aangehouden en op het politiebureau blies hij 795 ugl. Met een proces-verbaal, een rijontzegging en een ingevorderd rijbewijs kon de man vertrekken.

Fietsenhok vernield
RODEN. Een getuige meldde dat een jongelui een fietsenhok bij de Tandem aan de Klimop aan het vernielen waren. Een aantal planken waren al van het hok gesloopt. Omdat een surveillanceauto van de politie er al eerder langs gereden was, wisten de politiemensen wie bij het fietsenhok aanwezig waren. Later op de avond werd een 17 jarige jongen uit Leek aangehouden. Hij heeft inmiddels bekend en krijgt een proces-verbaal ter zake vernieling.

ASSEN

8200 boetes in drie maanden. klik op sneu geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie