Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BuyOnline doet huiswerk voor HP

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BuyOnline doet huiswerk voor HP

Amsterdam, 6 april 2001 BuyOnline, Nederlands grootste onafhankelijke online IT-specialist, is door Hewlett Packard geselecteerd voor het online verkoopdeel van haar HPhomework-programma. Op de HPhomework website hebben klanten de mogelijkheid om online notebooks uit de Omnibook-lijn te bestellen. Dit gebeurt via het e-commerce systeem en de backoffice van BuyOnline.

Om onze klanten de mogelijkheid te bieden direct online in te kopen, hebben we contact gezocht met BuyOnline. BuyOnline was in staat in een zeer korte tijdspanne de e-commerce-oplossing te bieden. De HPhomework-site loopt naadloos over in het gedeelte ingericht door BuyOnline waar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie