Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over Betuwe: Ongeval met letsel

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Vrijdag, 6 april 2001
Ongeval met letsel A15 Dodewaard
Donderdag 5 april, rond 8.30 uur, vond een kop / staart botsing plaats tussen twee vrachtwagens op de Rijksweg A15 Zuidbaan te Dodewaard. Een 35-jarige vrachtwagenbestuurder uit Maurik reed achter op een andere vrachtauto die stil stond in verband met filevorming. Vermoedelijke werd de man verblind door de laagstaande zon, waardoor hij de file te laat opmerkte. De man raakte daarbij gewond, evenals de bestuurder van de voorste vrachtwagen, een 54-jarige inwoner van Rhenen. Beide bestuurders werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto raakt te water in Dodewaard

Donderdag 5 april, omstreeks 9.15 uur, raakte een 38-jarige vrouw uit Dodewaard met haar personenauto van de weg, de Dalwagen in Dodewaard, af. De vrouw heeft vermoedelijk een black-out gehad en belandde met haar auto in de Linge. De vrouw werd ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

Acht automobilisten bekeurd bij roodlichtcontrole in Elst

Op 5 april werd een roodlichtcontrole door de politie uitgevoerd op de Eshofsestraat te Elst. In totaal werden acht automobilisten bekeurd wegens het rijden door roodlicht.

Auto tegen vangrail op A15 Valburg

Vrijdag 6 april, omstreeks 5.00 uur, reed een 32-jarige bestuurder uit Oss met zijn personenauto tegen de vangrail van de Rijksweg A15 Zuidbaan te Valburg. De man bleek de macht over het stuur te zijn verloren. Uit een blaastest op het bureau bleek dat de man veel te veel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie