Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Inbraken

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 6-04-2001 Persberichten district Sittard (JvK/14.00 uur)

Geleen, inbraak
Afgelopen nacht werd ingebroken in een kantoor aan de Hofkamp in Geleen. Twee ruiten werden ingegooid om aan de daarachter staande computers te komen. Ontvreemd werd een laptop en een computer plus beeldscherm.

Sittard, inbraak
Donderdag werd ingebroken in een woning aan de Hoeferlaan in Sittard. Het slot van de achterdeur werd geforceerd om binnen te komen. Uit de woning verdween een koffertje met inhoud en enkele jasse. De gestolen spullen werden naderhand in de tuin terug gevonden. De inhoud van de koffer was grotendeels verdwenen.

Sittard, dronken automobilist.
De politie van Sittard heeft afgelopen nacht het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige inwoner van die plaats omdat hij teveel had gedronken. De man was omstreeks middernacht betrokken bij een aanrijding op de Leyenbroekerweg. Bij het opnemen van de aanrijding constateerde de politie het alcoholgebruik. Een ademanalyse wees uit dat hij 1,6 promille alcohol in zijn bloed had.

District Sittard, snelheidscontroles.
In de loop van donderdag hield de politie van Sittard op diverse plaatsen in haar bewakingsgebied een snelheidscontrole waarbij in totaal 1220 voertuigen werden gecontroleerd. Hiervan reden er 259 harder dan de op de controleplaatsen toegestane snelheid. De controles vonden plaats in Stein (Stadhouderslaan), Amstenrade (Hommerterweg), Stein (Heerstraat) en Puth-Schinnen (Kerkweg).

Sittard, betrapte autodief steekt met schroevedraaier Een 41-jarige inwoner van Buchten is donderdagmiddag op de Swentiboldstraat licht gewond geraakt aan beide handen toen hij een autodief op heterdaad betrapte. De man zag een onbekende rommelen aan zijn auto en liep er op af. Bij zijn auto gekomen pakte hij de dief beet, die vervolgns met een schroevedraaier stak. Daarbij liep de Buchtenaar lichte verwondingen op aan beide handen. De dief kon vervolgens ontkomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie