Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Gewonden bij aanrijding

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 6-04-2001
Persbericht district Maasland

TWEE MEISJES GEWOND BIJ AANRIJDING, HEESCH

Donderdagmiddag zijn twee 17-jarige meisjes uit Heesch gewond geraakt bij een aanrijding in hun woonplaats. Ze zaten samen op een bromfiets die op de kruising van de Nistelrodeseweg met De Ploeg in botsing kwam met een personenauto die wilde afslaan. Beide meisjes zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, HEESCH

Een 26-jarige automobilist uit Heesch heeft vannacht een boete van F 410.- gekre-gen omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur. De controle vond om 03.30 uur plaats op de Nieuwe Hescheweg.

WONINGINBRAAK, OSS

Bij een inbraak in een woning aan de Maria van Bourgondiëstraat in Oss zijn enkele sieraden en cds ontvreemd. Ook zijn twee GSM-telefoons meegenomen. De totale waarde van het ontvreemde is niet bekend. De inbraak vond afgelopen nacht plaats. De toegang werd verkregen door een deur te forceren.

AUTO-INBRAAK, OSS

In de avond/nacht van donderdag op vrijdag is op Dijkstoel in Oss ingebroken in een auto. De toegang werd verkregen door een portierslot te vernielen. Er zijn 18 cds ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie