Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Man bedreigd met mes

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 6-04-2001
1e Persbericht 6 april 2001


Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Man bedreigd met mes
Op de Heezerweg is vrijdagochtend tussen 6.30 en 7.00 uur een 46-jarige Eindhovenaar bedreigd door een onbekende man. Het slachtoffer stond met zijn fiets te wachten voor een rood verkeerslicht toen plotseling een auto naast hem stopte. De bestuurder stapte uit en vroeg het slachtoffer om even te stoppen. Het slachtoffer dacht dat de man hem iets wilde vragen. De dader bedreigde het slachtoffer vervolgens echter met een mes en zei tegen hem dat hij van zijn vrouw af moest blijven. Het slachtoffer gaf echter aan de man en zijn vrouw niet te kennen en probeerde de dader te bedaren. Vervolgens is de dader in zijn auto gestapt en weggereden. Het betreft een man met een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 35 jaar en 1.70 meter lang. Hij heeft kort stijl haar, een normaal postuur en hij droeg een lichtgrijs trainingspak.

Eindhoven: Man botst frontaal tegen wegbewijzeringpaal Op de Meerveldhovenseweg is vrijdagochtend rond 3.30 uur een 61-jarige man uit Someren tegen een wegbewijzeringpaal gereden. Getuigen zagen de man over de busbaan vanuit de richting Veldhoven rijden en frontaal tegen de paal botsen. De man wordt er van verdacht een slok te veel op te hebben. Er is een bloedproef afgenomen. De man is met een gebroken arm en neus naar het Catharinaziekenhuis overgebracht.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Op de Edisonstraat is donderdagavond rond 21.35 uur een 23-jarige Eindhovenaar aangehouden nadat hij voor de tweede keer een woning aldaar was binnengedrongen tegen de wil van de bewoner. De verdachte is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Eindhoven: Man met slok te veel op betrapt op A58 Op de A58 is vrijdagochtend rond 00.25 uur een 51-jarige automobilist uit Breugel aangehouden. De politie kreeg een melding dat een auto gevaarlijk over de snelweg reed en trof ter hoogte van hectometerpaal 10.5 de auto aan. De automobilist kreeg een stopteken. Tijdens het onderzoek bleek dat de man een behoorlijke slok te veel op had. Een ademanalyse gaf een promillage van 1,80 weer. De man kreeg een rijverbod van 9 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Tongelresestraat is vrijdagochtend rond 4.30 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man reed met zijn auto slingerend over de weg waarop de politie hem een stopteken gaf. Een ademanalyse met een promillage van 1,20 wees uit dat de man een slok te veel op had. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en wordt een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte van inbraak aangehouden
In een woning op de Fransebaan is donderdagochtend om 7.55 uur een 19-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een inbraak in een pand aan de Avignonlaan in november 2000. Uit het pand werden enkele laptops en computeraccessoires gestolen. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie