Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tridion nu ook actief in Frankrijk

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Tridion nu ook actief in Frankrijk

Amsterdam/Parijs, 6 april 2001 - Tridion, toonaangevende leverancier van XML-gebaseerde software voor webcontentbeheer, heeft een vestiging geopend in Parijs. Door uitbreiding in Europa en het betreden van Franse markt, speelt Tridion in op de groeiende vraag onder bedrijven naar efficiënt en kosteneffectief beheer van online informatie. Tridions belangrijkste product DialogServer, een XML-platform voor webcontentbeheer, is met onmiddellijke ingang in Frankrijk beschikbaar.

Tridion DialogServer is een kant-en-klare oplossing voor webcontentbeheer ter ondersteuning van de wereldwijd online aanwezigheid van multinationales. DialogServer is volledig gebaseerd op XML (Extensible Markup Language) en maakt publicatie, beheer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie