Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Logis de France-gids 2001 is er

Datum nieuwsfeit: 06-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Frans verkeersbureau

Evenementen kalender

De Logis de France-gids 2001 :

5 nieuwe thema's voor uw ontspanning !

Voor fanatieke sporters èn amateurs stelt de Logis de France-keten in 2001 vijf nieuwe thema's ter beschikking van de klant, als aanvulling op de schoorsteenclassificatie: Logis Bacchus : Op minder dan drie kilometer afstand van een wijngaard kunnen wijnliefhebbers zich vanuit deze hotels toeleggen op het proeven van wijnen, het bezoeken van wijnkelders en van wijngaarden. Logis Neige : Aan de voet van een skipiste of middenin een skigebied zijn ze volledig ingesteld op het leven in de sneeuw : een pendeldienst naar de piste, een bergruimte Logis Pêche : Het gebouw staat langs of in de nabije omgeving van een riviertje, meer of zee. De toegewijde visser kan er tips, gedetailleerde kaarten en toegang tot speciaalzaken krijgen. Logis Randonnée Pédestre : Deze Logis staan in de buurt van de voetpaden die op de lijst van de Fédération Française de Randonnée
Pédestre staan. Er is een ruimte aanwezig waar de 'wandeluitrusting' opgeborgen kan worden, en een waterpunt. Logis Vélo : Bieden onder andere diensten aan, een afsluitbare ruimte om de fietsen te stallen en materiaal op te bergen, een voedzaam ontbijt, een picknickmand op verzoek, en ook een waterplaats staan tot uw beschikking.

Deze thema's zijn een aanvulling op de Logis de Caractère, Logis Nature-Silence en Logis Famille-Enfants
die al in de voorgaande editie van deze gids vermeld stonden.

De Logis de France-gids van 2001 omvat 3581 hotel-restaurants waarvan het merendeel zich op het Franse platteland bevindt. Ze zijn geclassificeerd in 1, 2 of 3 'schoorstenen' en zijn allemaal verbonden aan het kwaliteitshandvest die een warme ontvangst, comfort van het verblijf en de smaak van de keuken garandeert die onlosmakelijk met de regionale tradities verbonden is. Het geheel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: gemiddeld kost een menu tussen de 80 en 200 franc en de kamers kosten tussen de 250 en 360 franc.

U kunt alle diensten die door de Logis de France-keten worden aangeboden op uw gemak bekijkekn aan de hand van de gele en de groene schoorsteen : de waardebon van Logis de France die in alle etablissementen van de keten geldig is, het Etape-Affaires tegoed voor mensen die op zakenreis zijn, de reserveringslijn (0033) (0)1 45 84 83 84 die het mogelijk maakt om via één telefoonnummer bij alle Logis te kunnen reserveren
U kunt de brochure aanvragen op onze brochurepagina. U vindt de brochure onder overig!
De verzend- en handlingskosten voor de Logis de France bedragen Fl 4,95.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie