Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 07-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 13.45 uur
Snelkraak kledingwinkel

NIEUWEGEIN Onbekenden hebben door middel van een snelkraak een hoeveelheid kleding buitgemaakt. Zaterdagmorgen 7 april omstreeks kwart voor vier hoorden buurtbewoners op het Muntplein het alarm van een winkel afgaan en waarschuwden de politie.

Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij dat onbekenden de ruit van een winkeldeur hadden ingegooid. Nadat de eigenaar van de winkel de schade en de hoeveelheid gestolen kleding heeft geïnventariseerd, zal hij aangifte doen aan het bureau.

Aanrijding bus met graafmachine

NIEUWEGEIN Vrijdagmorgen 6 april reed een graafmachine vanaf de Laagravenseweg de Ravenswade op. Toen de bestuurder van deze graafmachine, een 31-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg, direct daarna linksaf wilde slaan in de richting van de Ravenseveldweg, raakte hij met zijn graafarm de bovenzijde van een passerende bus. Aan het dak van de bus ontstond hierdoor forse schade.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie