Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 07-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 7-04-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert onink, 06-5140 1953

Aanrijding met gewonden
ZEEWOLDE Een 41-jarige automobilist uit Zeewolde kwam vrijdagmiddag op de Spiekweg door onbekende oorzaak met het rechter voorwiel in de zachte berm. Hij stuurde terug en remde, waardoor zijn auto met aanhangwagen naar de andere kant van de weg schoot en daar over de kop sloeg. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis in Almere, zijn 17-jarige zoon is ter plaatse door medewerkers van de GGD behandeld.

Rijden onder invloed
URK Op de Vlaak werd vrijdagnacht een 26-jarige bromfietser uit Urk betrapt op rijden onder invloed. De man reed met hoge snelheid en zonder licht en helm. Hij blies 515 ug/l (1,17 promille). De verdachte was begin 1999 al betrapt met 1,7 promille. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal met een dagvaarding.

Steekpartij?
ALMERE Een 27-jarige man belde vrijdagnacht vanaf het Noordeinde de politie. Hij vertelde dat hij anderhalf uur eerder bij het station door drie mannen was gestoken. De aangever had een steekwond in de schouder en linker zij. Het slachtoffer bleek afkomstig van het Asielzoekers centrum in Hooghalen. Zijn verwondingen zijn behandeld in het Flevoziekenhuis. Sporen en getuigen van de steekpartij zijn nog niet gevonden.

Bedreiging met vuurwapen
LELYSTAD Na een melding dat er vrijdagnacht personen met een vuurwapen bedreigd waren in een cafetaria aan de Dukaatpassage, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Evert later werden op de Agorahof twee mannen gesignaleerd, die aan het opgegeven signalement voldeden. Een van hen gaf een valse naam op, maar werd door een politieman herkend. De andere verdachte pleegde hevig verzet en bedreigde de politie. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek aangehouden en ingesloten. Na enig speurwerk werd in een vuilnisbak op de Agorahof een vuurwapen aangetroffen. Nader onderzoek naar motief van de bedreiging en de herkomst van het vuurwapen wordt ingesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie