Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Bedrijfskapper: booming business

Datum nieuwsfeit: 07-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Datum: 7.4.2001 12:00
Bron: De Bedrijfskapper
E-Mail (info@bedrijfskapper.nl)

Nieuw: De Bedrijfskapper als aanvulling op het arbeidsvoorwaardenpakket. De Bedrijfskapper is een nieuwe trend die steeds meer bedrijven opnemen in hun standaard arbeidsvoorwaardenpakket om hun personeel te kunnen behouden en nieuw personeel te kunnen aantrekken, in de huidige krappe arbeidsmarkt.

De Bedrijfskapper is de eerste professionele kappersorganisatie die in de randstad zowel bij grote als kleine ondernemingen inspeelt op de vraag naar extra gemaksdiensten voor het personeel (Employee Benefits Services). Het is algemeen bekend dat het bedrijfsleven erg veel moeite heeft om aan (goed) personeel te komen en het huidige personeel te behouden. De formule van de succesformule van de Bedrijfskapper speelt daar handig op in zoals u in onderstaand bericht kunt lezen.

Bekende grote bedrijven zoals Deloitte & Touche (het grote belasting- en accountantskantoor), Zwitserleven, SUN Microsystems en @home bieden al geruime tijd gemaksdiensten aan aan hun medewerkers. De werknemers bij deze bedrijven vinden de service die ze van hun werkgever krijgen ideaal!
Op het werk komt een professionele Topkapper die binnen 20 minuten het haar van de medewerkers netjes en modern, knipt en verzorgd.

Persoonlijke dienstverlening rukt op. Time management wordt vaker toegepast op zakelijke en privé situaties. Steeds meer werkgevers bieden naast het bestaande arbeidsvoorwaardenpakket diensten aan die vroeger nog tot de privé taken van hun medewerkers werden gerekend. De kapper komt op het werk en de supermarkt levert de boodschappen af naast het bureau. Juist voor kleinere en middelgrote bedrijven biedt dit kansen om zich als een meevoelende werkgever te profileren op een overspannen arbeidsmarkt.

Vorig jaar heeft Nathalie Heijmans haar bedrijf De Bedrijfskapper opgericht. Het idee wat ze al een tijdje had is uitgegroeid tot een goed doordacht product. De Bedrijfskapper is de eerste en enige professionele kappersorganisatie dat zich specifiek en uitsluitend richt op bedrijven. De
Bedrijfskapper en gemaksdiensten in het algemeen, zijn booming business zoals blijkt uit de steeds grotere vraag vanuit het bedrijfsleven naar deze diensten.
Uit diverse marktonderzoeken van ondermeer de Universiteit van Utrecht is gebleken dat er een grote behoefte bestaat aan diverse aanvullingen op het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket dat de werkgever haar werknemers kan bieden. Er komen ook steeds meer bedrijven op de markt die handig inspelen op deze toenemende vraag.
De assurantietussenpersoon voor de collectieve verzekeringen, pensioenpolissen en hypotheken. Deze markt is nog groeiende maar de hausse van de afgelopen 3-4 jaar is duidelijk afgenomen. Daarnaast is het aantal bedrijven in opkomst dat zich richt op employment services. Men kan daarbij denken aan een pakket met een boodschappenservice, een was- , strijk- en stomerijservice, schoenreparatie en een masseur op het werk.
De Bedrijfskapper is hier handig op ingespeeld door haar diensten toe te voegen aan het pakket wat de werkgever haar werknemers kan bieden. Het bleek een gat in de markt.
De klanten van de Bedrijfskapper vinden het belangrijk om wat extra's te doen voor hun medewerkers. Zo kunnen ze zich onderscheiden in de markt en hebben daardoor een voorsprong op de concurrentie. In deze tijd is het erg moeilijk om (goed) personeel te vinden en vooral te behouden.
Als deze trend vanuit de Verenigde Staten naar Europa definitief komt overwaaien is de verwachting dat binnen 3 jaar dit soort gemaksdiensten standaard worden opgenomen in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Doelgroep

De Bedrijfskapper richt haar service op groeiende, dynamische en vooruitstrevende organisaties die niet alleen goede primaire arbeidsvoorwaarden voor haar werknemers hebben of willen. De huidige klanten van de Bedrijfskapper zijn met name (jonge) bedrijven die zich bewust zijn van de vraag naar gemaksdiensten en die zijn gewend aan time management.
Het personeel kan zich even lekker ontspannen van alle (werk)drukte en is binnen 20-25 minuten weer operationeel. Ideaal dus tijdens een korte (lunch) pauze.
De Bedrijfskapper is een gediplomeerde, ervaren en zelfstandige topkapper die uw personeel vakkundig en modern binnen 20 minuten een nieuw kapsel aanmeet.

De werkwijze van de Bedrijfskapper:
Elk bedrijf heeft een eigen vaste topkapper. Zo is iedereen elke keer verzekerd van dezelfde professionele topkapper die precies weet hoe u haar het beste voor u geknipt kan worden. De Bedrijfskapper heeft geen leerlingen in dienst en werken alleen maar met ervaren professionals. De bedrijfskapper zorgt ervoor dat de werknemer zich een hoop tijd bespaart.
Stelt u zich eens voor:
Op je vrije (zater)dag naar de kapper toe rijden, of snel haasten vanuit uw werk om voor 17:30 bij de kapper te zijn. Wachten in de wachtkamer, knippen en weer terug naar huis rijden. De bedrijfskapper bespaart u al snel een uur aan haasten en tijdverspilling. Bovendien kan de tijdwinst besteed worden aan kwaliteitstijd met het gezin of het werk.
Dat wil toch iedereen?
De topkappers zijn gewend om zorgvuldig en snel te werken. Door de werkmethodes die de Bedrijfskapper hanteert is het mogelijk om binnen 20 minuten weer helemaal netjes geknipt te zijn.
Betaling
De Bedrijven kunnen er voor kiezen of er een factuur gestuurd wordt naar uw bedrijf. De BTW kan dan terug worden gevorderd en de kosten zijn voor het bedrijf fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is het ook mogelijk dat ieder personeelslid voor zichzelf contant betaalt. Sommige bedrijven stellen een fifty/fifty regeling voor aan de werknemers. De prijzen zijn gerelateerd aan het aantal werknemers dat zich inschrijft via het bedrijf bij de Bedrijfskapper. De Bedrijfskapper legt geen beslag op de tijd en betrokkenheid van de werkgever. Het personeel kan direct een afspraak maken met de eigen vaste Bedrijfskapper en hoeft dat niet via de werkgever te doen. In de praktijk blijkt dat er bij de receptie een agenda ligt waarin een ieder zich kan inschrijven voor een afspraak. Sommige bedrijven hebben een virtuele agenda op het intranet geplaatst. Zo kan er direct worden gezien of er op de dag dat de Bedrijfskapper langskomt nog een plekje vrij is.
In tegenstelling tot andere aanbieders van Employee Benefits services, berekent de Bedrijfskapper in principe geen inschrijf-, administratie- of abonnementskosten voor het bedrijf.

Onze kappers
De Bedrijfskapper werkt alleen met gediplomeerde top kappers, die jarenlange ervaring hebben op hun vakgebied. De kappers worden regelmatig bijgeschoold in de laatste trends door middel van diverse cursussen en trainingen.
De praktijk leert dat de meeste van onze klanten (bedrijven) graag een of meerdere vaste dagen willen reserveren / afspreken. Dit gebeurt steeds met dezelfde vaste kapper.
Dit werkt erg gemakkelijk omdat het personeel daar dan ook rekening mee kan houden.

Er is altijd wel een Bedrijfskapper bij u in de buurt. Voor meer informatie kunt u bellen naar 030-2881141 of lezen op www.bedrijfskapper.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens de Bedrijfskapper,

Lex den Doop

Wegenbouw 44
3991 NJ HOUTEN

Tel: 030-2881141
GSM 06-55796421
Fax: 020-8826044

Kijk voor meer informatie op:
www.bedrijfskapper.nl

email: (info@bedrijfskapper.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Wereldberoertedag vraagt wereldwijd om meer gelijkheid in behandeling
Feit: een beroerte is te behandelen HYDERABAD, India-(BUSINESS WIRE)- Iedere twee seconden krijgt iemand in de wereld een beroerte. Wereldwijd...

Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10
Onlangs verscheen bij Uitgeverij U2pi in Den Haag het boek “Yurish level 10” van Chris Towel. De meest gestelde vraag...

Vakantiebeurs Limburg zondag 20 november 2016 te Sittard
Op zondag 20 november van 10:00-17:00 uur wordt voor het eerst de gratis Vakantiebeurs Limburg in het Fortuna Sittard Stadion...

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016
Wat een prachtige gala-avond had de Sales Management Association (SMA) ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn...

Milde vogelgriep in Deurne
Milde vogelgriep in Deurne Nieuwsbericht | 28-10-2016 | 10:55 In Deurne (Noord-Brabant) is bij een pluimveebedrijf met zo'n 11.000 kalkoenen...

KWL Maastricht sluit logistiek contract met Amerikaans medisch bedrijf
KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in hoogwaardige en medische logistiek, heeft wederom een meerjarig contract afgesloten met een...

SES YTD and Third Quarter 2016 Results
SES YTD and Third Quarter 2016 Results LUXEMBOURG-(BUSINESS WIRE)- SES S.A. (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:SESG) reports financial results...

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...