Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Artis Planetarium heropent na inggrjpende vernieuwing

Datum nieuwsfeit: 07-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 20 maart 2001

Persbericht

ARTIS PLANETARIUM Heropent met 2001

Amsterdam 20 maart 2001

Het Artis Planetarium heropent op zaterdag 7 april. Het Planetarium heeft in de afgelopen drie maanden een ingrijpende vernieuwing ondergaan. Er kwamen nieuwe lichtsterke projectoren en een nieuw besturingssysteem. Bovendien is de 630 vierkante meter grote koepel van het Planetarium grondig schoongemaakt, waardoor de kwaliteit van de projectie nog aanzienlijk is verbeterd.

Vanwege de heropening staan de voorstellingen van het Artis Planetarium de komende maanden in het teken van "2001". Zij worden vanaf zaterdag 7 april kort ingeleid met een fascinerende en duizelingwekkende ruimtereis, geïnspireerd op de film "2001- A Space Odyssey" van Stanley Kubrick en Arthur C. Clarke. Prachtige beelden en muziek zorgen voor een unieke ervaring.

Het Artis Planetarium aan de Plantage Kerklaan in Amsterdam is vanaf zaterdag 7 april weer elke dag geopend van 9 tot 17.00 uur, behalve op maandagochtend. Inlichtingen: 020-5233452.Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ramona Pauwels, afdeling Communicatie. Tel. 020-5233534 of (pr@artis.nl)reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie