Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebazar voor bewoners van Transvaal in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 07-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-04-05: Informatiebazar Transvaal

Zaterdag 7 april a.s. organiseert de Karavaan een informatie-bazar voor de bewoners van Transvaal. Actieve bewoners, verenigingen en instellingen laten hier zien wat ze doen om de leefbaarheid van Transvaal te vergroten. De bazar vindt plaats tussen 14.00 en 18.00 uur in sporthal de Loods aan de Beijersstraat.

De aanwezige instellingen willen voornamelijk een gesprek aangaan met de bewoners. Uiteraard kunnen bewoners zich tijdens deze informatie-bazar laten informeren door bijvoorbeeld politie, gemeente en woningbouwcorporatie. Daarnaast kunnen bewoners hun klachten kwijt bij de klaagmuur. Ook kan men luisteren naar muziek of actief meedoen met het Sport Service Bureau.

De Karavaan is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Den Haag, Staedion, Haagwonen, Vestia, bewonersorganisaties BTZ & BOT en Stichting BOOG.

5 april 2001

last update: 5 april 2001 ;pag.: 6688; auteur: 77 5 april 2001 - pag. 6688 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie