Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 08-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 8-04-2001 district Maastricht
Heerlen

Persbericht van zondag 8 april

Maastricht; Beroofd bij pinautomaat
Een onbekende man heeft zaterdagavond omstreeks 18.40 uur op de Bredestraat een 19-jarige inwoonster van Oirsbeek beroofd van haar tas. Het slachtoffer dat in gezelschap van drie andere vrouwen was en juist geld wilde pinnen, voelde op zeker moment dat iemand een hand op een van haar schouders legde. Toen zij zich omdraaide griste een onbekende man haar tas weg, waarna hij ervan door wilde gaan. Ondanks dat de vrouwen de man sloegen en schopten, wist hij de ontkomen. Overigens had het slachtoffer nog niet gepind.

Meerssen; Inbreker aangehouden
Zaterdagavond omstreeks 22.00 uur werd op de Bunderstraat een 40-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort daarvoor samen met een andere persoon ingebroken te hebben in een woning aan diezelfde straat. De politie kon de man inrekeken naar aanleiding van een tip van een getuige, die het tweetal had gezien en de zaak niet vertrouwde. De tweede man wist te ontkomen. De aangehouden man is ingesloten.

Maastricht; Bankstellen uit etalage geroofd
Onbekenden hebben zondagmorgen omstreeks 04.40 uur uit een etalage van een meubelzaak aan de Cabergerweg twee bankstellen en een fauteuil gestolen. Met een bestelbus werd een grote ruit vernield waarna twee mannen een driezits-, een tweezitsbank en een fauteuil in de bestelbus laadden. Van de daders en meubels ontbreekt elk spoor.

Maastricht; Na feestje in water beland
In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.40 uur raakten in de jachthaven aan de Kasteellaan in Eysden een 54-jarige inwoonster uit Heerlen en haar 58-jarige echtgenoot gewond doordat zij bij terugkeer op hun boot te water raakten. De vrouw moest lange tijd gereanimeerd worden, zij raakte, evenenals haar echtgenoot onderkoeld. Beiden werden overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.Over de toestand van de slachtoffers is niets bekend. Het echtpaar keerde terug op hun boot, nadat zij een feest hadden bezocht. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De politie stelt een onderzoek in.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie