Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over-Betuwe

Datum nieuwsfeit: 08-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe


Politiebericht Over-Betuwe

Weekend 7 en 8 april 2001

Elst: containerbrandjes en vernielingen.

Op zaterdag, 7 april 2001, omstreeks 04.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er een container in brand stond op het Europaplein te Elst. Ter plaatse bleek dat de inhoud van twee afvalcontainers in brand stond. De brandweer bluste het vuur. Aangezien de containers een eind uit elkaar stonden vermoed de politie dat de inhoud van de containers is aangestoken. In de loop van zaterdag, 7 april werd op het politiebureau in Elst aangifte gedaan van vernieling van 5 personenauto's die op het Europaplein geparkeerd hadden gestaan en één auto die op de Randweg stond geparkeerd. De vernielingen waren gepleegd in de nacht van vrijdag op zaterdag. Van de auto's waren één of meerder banden lek gestoken, ruitenwissers afgebroken en antennes vernield. Mogelijk hebben de vernielingen en de brandjes met elkaar te maken. De politie stelt een onderzoek in.


Zetten: man uit Tiel na bedreiging aangehouden.
Op vrijdag, 6 april 2001, omstreeks 19.30 uur, werd in een slijterij in de Beatrixstraat te Zetten een 26 jarige inwoner van Tiel aangehouden die kort tevoren de eigenaar van de slijterij met resten van een stuk gegooide fles bedreigde. De Tielenaar werd ingesloten. Waarom de Tielenaar de eigenaar van de slijterij bedreigde is niet duidelijk geworden.Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Randwijk: rijden onder invloed.

Door de politie Over-Betuwe werd op zondag, 8 april 2001, omstreeks 00.30 uur een persoon gecontroleerd die met zijn auto slingerend reed over de Achterstraat te Randwijk. De persoon bleek onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren. Hij bleek meer dan tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Tegen de man, een 72 jarige inwoner van Randwijk, wordt proces-verbaal opgemaakt.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over-Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst

Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie