Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkgezondheidswerk in Eindhoven promoot lichaamsbeweging

Datum nieuwsfeit: 08-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 2 april 2001

BENNEKEL IN BEWEGING

In het kader van het Wijkgezondheidswerk de Bennekel vindt op zondag 8 april 2001 van 13.00 tot 16.00 uur rondom het Gemeenschapshuis De Ketting aan de Tinelstraat 3a een bewegingsmanifestatie plaats. Diverse verenigingen uit de wijk laten zien hoe leuk, gezellig én gezond lichaamsbeweging kan zijn. Bezoekers kunnen kijken naar spectaculaire demonstraties zoals Streetdance, Rope Skipping en Country-line dancing. Ook kunnen zij in actie komen met jeu de boules, voetbal, volksdansen en fitness. De echte waaghalzen kunnen zich uitleven op een klimwand, bij de bungee-run en het kratstapelen.

Tevens is bij De Ketting een gratis strippenkaart verkrijgbaar , waarmee bewoners uit de Bennekel in de maand april bij diverse (sport)verenigingen proeflessen kunnen bijwonen. Voor de bezoekers die even willen uitrusten van alle lichaamsbeweging zijn diverse informatiekraampjes aanwezig en kan er geproefd worden van lekkere roerbakhapjes. Voor kinderen is een mega-groot Springkussen en de Speleobox aanwezig. Daarnaast kunnen zij knutselen met fruit en koksmutsen maken. De open dag wordt muzikaal begeleid door de muziekkapel "Moi nie". Genoeg te beleven dus met het Wijkgezondheidswerk De Bennekel op 8 april van 13.00 tot 16.00 uur in Gemeenschapshuis De Ketting.

Het Wijkgezondheidswerk is in een samenwerkingsverband van o.a. Buurtwerk Eindhoven, Stichting O&O, Buurtplatform Bennekel Belang en de gemeente Eindhoven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie