Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Drenth

Datum nieuwsfeit: 09-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmiddag 9 april 2001
15:38 maandag 9 april 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

MEPPEL

De politie van Meppel komt graag in contact met mensen die iets kunnen vertellen over de vernieling van een rode Renault personenauto. De eigenaresse van de auto, een 45 jarige vrouw uit Vledder had de auto donderdagmorgen 5 april geparkeerd op de carpoolplaats aan de Rijksomweg bij Havelte. Toen ze de volgende dag weer bij haar auto kwam waren alle ruiten ingeslagen en zaten er diverse deuken in de motorkap.

RODEN

Onbekenden hebben zaterdag, op de dag van de opening van een bedrijf aan de Kanaalstraat in Roden een TV videocombinatie gestolen. De combinatie stond ter gelegenheid van de opening in de winkel opgesteld voor de presentatie van een Duitse messenfabrikant.

ASSEN

Inbrekers hebben het afgelopen weekeinde huisgehouden in keten op een bouwterrein aan de Amerikaweg in Assen Er zijn vijf keten opengebroken. Bij twee keten ging het om een poging. Voor zover tot nu toe kon worden nagegaan zijn er vier portofoons en een telefoon/faxapparaat gestolen. Bij het openbraken is grof geweld gebruikt.

EMMEN

Bij een autobedrijf aan de Oude Roswinkelerweg 36 in Emmen zijn het afgelopen weekeinde zon 15 autos van de handelsvoorraad van het bedrijf bekrast. De eigenaar schat de schade op ruim 10.000 gulden.


info@politie-drenthe.nl


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie